Bim yumurta fiyatları

Bim yumurta fiyatları

Bim yumurta fiyatları merak eden kullanıcılarımız, Bim marketlerde satılan ve en çok tercih edilen ürünlerden birisi de yumurta olmaktadır. Bim firmasının ürettirdiği Bili Bili marka yumurtalar özellikle kahvaltılık alışverişlerinde sık olarak tercih ediliyor. Biz de güncel fiyatları öğrenmek isteyen kişiler için bir çok yazı oluşturmaktayız. Özellikle virüs sebebiyle yaşanan fiyat artışlarından sonra bim yumurta fiyatları 2021 sorguları sık olarak yapılmaya başlandı. A sınıfı olarak geçen bu ürünler genelde iri boy olarak satılıyor. 15li ve 30lu olmak üzere koliler halinde alabilirsiniz. Genel olarak taze ve güvenilir ürünler diyebiliriz.

Bim yumurta fiyatları
Bim yumurta fiyatları

Bazı indirimin dönemlerinde fiyatların farklılaşabileceğini lütfen unutmayın. Genelde bim aktüel ürün listesi belirli bir süre öncesinde yayınlanmaktadır. En kaliteli ürünleri ucuz ve ekonomik koşullarda satın almanız için broşürleri takip etmenizi tavsiye ederiz. Eğer siz de  bim yumurta fiyatları 2021 hakkında bilgi almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bili bili yumurta fiyatlarının en yeni halini paylaşmaktayız. Web sitemizde pek çok markete ait katalog bilgileri eklenmektedir. Özellikle görmek istediğiniz bir zincir market ya da yerel işletme varsa yorum kısmında lütfen bizlere iletin.

bim yumurta fiyatı ne kadar

İletilen bilgiler günlük ya da bölgesel değişebilir. Bunu dikkate alarak markete gitmenizi tavsiye ederiz. Bim yumurta fiyatı ne kadar sorunuzun yanıtı aşağıdaki gibidir?

  • Bim Bili Bili Yumurta fiyatı 15’li: 13.95 TL.
  • Bim Bili Bili Yumurta fiyatı 30’lu: 24.95 TL.
  • Bim Coşkun marka Organik Yumurta fiyatı 6’lı(Marka değişebilir): 7.95 TL.

Yakın zamanda pek çok gıda ürününde zam gelme durumu olmuştur. Özellikle et ve süt ürünlerinde güncellemeler vardır. Bu nedenle 2021 senesine ait verileri sizlere yansıtmak istedik. Yanlış bilgi almamanız adına sayfamızı kayıt edebilirsiniz. Sık sık kontrol yapmakta ve bu yazıyı yenilemekteyiz.

Yapılan fiyat değişiklikleri nedeniyle 30 Ocak 2021 tarihi itibariyle güncellemeler yansıtılmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.