Bim Mısır Gevreği Fiyatı

Bim Mısır Gevreği Fiyatı

Kahvaltılık alışverişini yapacak kişilerin sık incelediği konulardan biri de Bim mısır gevreği fiyatı olmaktadır. Her yaştan insanın severek ve güvenerek tükettiği bu ürünlerin çeşitleri Bim mağazalarında da insanların beğenisine sunulmaktadır. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik ayrı mısır gevrekleri bulmakta mümkündür. Genelde Nesquik ya da Coco Pops markaları çocuklara yönelik içerik ürünleri çıkarmaktadır. Yine Kelly’s Fitness Club etiketli ürünler de satışa sunulmaktadır. Uygun fiyatlı kendine has bir ürün olan Kelly’s pek çok müşterinin favorisi haline gelmektedir. Alışverişe çıkmadan önce fiyatına internet üzerinden bakılmakta ve mutlaka listeye kaydedilmektedir. Genelde kahvaltılık ürünler reyonunda bulabileceğini bu mısır gevreklerini alarak afiyetle tüketebilirsiniz. Ayrıca Bim Cupido fiyatları için bilgi almak istiyorsanız yine doğru sayfadasınız.

Bim, fiyatları uygun tutarken kaliteden asla ödün vermeyen firmalardan biridir. Bu sebeple Kelly’s markalı mısır gevrekleri de çoğu kişi tarafından benimsenmiş bir ürün olmaktadır. Bu ürünün sağlığa da pek çok faydası bulunmaktadır. Kan şekerini düzenleyerek ani açlık isteklerini en az kaloriyle tamamlamanızı sağlamaktadır. Özellikle formuna dikkat etmek isteyen kişiler tercih ettikleri süt ile yumuşatarak mısır gevreğini tüketebilir. Ancak diyet yapıyorsanız şekersiz mısır gevreği Bim ürünlerine yönelmenizi tavsiye etmekteyiz. Lifli içeriği sayesinde bağırsak hareketlerini düzenler. Vitamin takviyesine ihtiyacı olanlar için ise bulunmaz nimettir. İçerisinde ceviz,badem ve kuru üzüm gibi kuru yemişler barındıran mısır gevrekleri de bulunmaktadır. Bu tarz ürünlerde kanda bulunan kolestrolün kontrol altında tutulmasını sağlamaktadır. Tokluk hissi vermesi nedeniyle fazla kilo alımının önüne geçmekte oldukça yardımcı olmaktadır.

Bim Mısır Gevreği Fiyatı 2021
Bim mısır gevreğiyle hazırlanmış bir kahvaltı örneği.

Kelly’s etiketli mısır gevrekleri genelde 500 gramlık paketlerde satılmaktadır. Bu haliyle sahip olduğu kalori miktarı 378 olmaktadır. Herhangi katkı maddesi içermeyen bu üründe doymuş yağ oranı 0.3 gramdır. Toplam şeker oranı ise 8.7 gram şeklindedir. Paketin %9.6’sına denk gelmektedir. Bu nedenle şeker tüketimini azaltmak isteyen kişiler kontrollü bir biçimde yiyebilir. Tuz oranı ise 1.8 gram şeklindedir. Ancak ürün türüne göre bu değerlerde farklılıklar oluşabilmektedir. Örnek olarak Ballı mısır gevreği versiyonunda şeker oranı doğal olarak artmaktadır. Bim marketlerde bu seçeneklerin hepsine ulaşabilmek mümkündür. Siz de Bim mısır gevreği fiyatı bilgilerini öğrendikten sonra size en yakın mağazaya gidebilir ve satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kısıtlamalar sebebiyle hafta sonu Bim kapalı olmaktadır. Son güne bırakmadan gitmenizi tavsiye ederiz.

Marka Gramaj Fiyat
Koko Krunch Mısır ve Buğday Gevreği 400 Gr 9.95 TL
Nesquik Çokokare Mısır Gevreği 310 Gr 7.95 TL
Cupido Mısır ve Buğday Gevreği 450 Gr 9.95 TL
Cupido Mısır ve Buğday Gevreği 1 Kg 19.90 TL

Bim Kelly’s Mısır Gevreği Fiyatı

Kelly’s markasından bir önceki başlıkta sık olarak bahsetmiştik. Şimdi de Bim Kelly’s mısır gevreği fiyatı için sizlere bir tablo iletmekteyiz. Bim şekersiz mısır gevreği bilgilerini de görüntüleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan veriler tamamen sizlerin aklında bir fikir oluşması için paylaşılmıştır. Bim’in belirlediği fiyat politikası her zaman geçerli olandır. Bunu da göz önüne almayı lütfen unutmayınız. Mısır gevrekleri ile ilgili sormak istediğiniz bir konu olursa lütfen yorum kısmından bizlere iletiniz. Editörlerimiz inceleme yaparak en kısa sürede size dönüş yapacaktır.

İçerik Gramaj Fiyat
Buğday-Pirinç Gevreği 250 Gr / 235 Gr 9.95 TL
Çıtır Müsli (Meyveli,Çikolatalı,Premium) 200 Gr / 275 Gr 8.95 TL
Yulaf Ezmesi 500 Gr 8.95 TL
Mısır Gevreği (Ballı,Klasik) 500 Gr 11.90 TL

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.