Bim süzme peynir fiyatı

Bim süzme peynir fiyatı

Bim marketlerde satışa sunulan temel gıda maddelerinden birisi de peynirler olmaktadır. Özellikle Bim süzme peynir fiyatı için internet üzerinde birçok arama gerçekleştirilmektedir. Kahvaltıların vazgeçilmez malzemelerinden olan peynirlerin pek çok çeşidi bulunmaktadır. İnsanlar damak tatlarına hitap eden seçeneği genelde deneyerek bulmaktadır. Muadillerine göre ucuz fiyatlı olması ve kaliteli bir ürün sunması nedeniyle Bim süzme peynirleri sık olarak tercih edilmektedir. Ancak bu malzemelerin güncel kilogram fiyatlarına internet ortamı üzerinden ulaşmak her zaman kolay olmayabiliyor.

Süzme peynir denildiğinde akla ilk gelen markalardan birisi Dost olmaktadır. Dost markası süt ürünleri konusunda adeta kendini aşmış durumdadır. Güvenilir ürünler tüketmek isteyen kişiler ekonomik olması nedeniyle Dost süzme peynirini de alışveriş listelerine eklemektedir. Genelde 500 gram ve 1 kiloluk formatlarda satış gerçekleştirilmektedir. Bu noktada Bim süzme peynir fiyatı önemli bir konu haline geliyor. Bu marka peynirleri tüm Bim mağazalarında bulabilirsiniz. Yaygın bir zinciri olan Bim’in neredeyse her mahallede bir mağazasına denk gelmek mümkün hale gelmiştir. Kolay ulaşılabilir bir sistem kurdukları için de her geçen gün müşteri sayısında artış görülmektedir.

Genel olarak yumuşak kıvamlı bir peynir isteyen kişiler süzme seçeneğine yönelmektedir. İçerisinde oldukça bol miktarda süt bulunması nedeniyle sağlığınıza da faydalıdır. Diyet yapan kişiler öğünleri arasında belirli miktarda bim dost süzme peynir’i eklemektedir. Bu sayede hem daha lezzetli hem de doyurucu bir beslenme şekli oluşturulabilmektedir. Kahvaltılar dışında bu peynirin en çok kullanıldığı yiyecek ise salatalar olmaktadır. Ara yemek olarak yeşil salata tercih eden kişiler sade olarak tadından hoşlanmayabilirler. Ancak üzerine biraz sos ve süzme peynirle yapacağınız salata ile harika bir besin hazırlamış olacaksınız. Sayfamız üzerinden Bim süzme peynir fiyatı verilerini kontrol ederek gönül rahatlığıyla markete gidebilirsiniz.

Sütaş Süzme Peynir 250 G – 8 TL
Sütaş Süzme Peynir 500 G – 15 TL
Sütaş Süzme Peynir 1000 G – 23 TL

Bim Dost süzme peynir fiyatları

Aşağıda yer alan Bim Dost süzme peynir fiyatları bölgesel olarak değişkenlik gösterebilir. İndirim zamanlarında çoklu alımlarda farklı fiyat politikası uygulanabilmektedir. Bu durumu da göz önüne alarak bütçenizi oluşturabilirsiniz. Sayfamızda yer alan tüm veriler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. En doğru bilgi için Bim mağazaları ile irtibata geçebilirsiniz.

  • Dost Süzme Peynir (500 gram) – 9.95 TL
  • Dost Süzme Peynir (1 kg) – 20 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.