A101 hazır çorba fiyatları

A101 hazır çorba fiyatları

A101 hazır çorba fiyatları her yemeğin yanında tercih edilebilecek ve hatta öğün olarak servis edilecek bir ürün. Ev hanımları, çalışan kişiler ve öğrenciler için oldukça pratiktir hazır çorba yapmak. Belli markaların satışı yapıldığı a101 bu konuda da ürün yelpazesini oldukça genişletmiş durumda. Konumuzda belirteceğimiz üzere a101 hazır çorba fiyatları knor ve yayla markasına aittir. Aşağıda listesini sunduğumuz fiyat bilgileri günceldir. Zaman zaman a101 markette kampanya, fırsat ve aldın aldın indirimleri ile belki de daha uyguna bulunabilir. Ancak bu rakamlar oldukça ekonomik görünüyor.

A101 hazır çorba fiyatları
a101 hazır çorba fiyatları

A101 hazır çorba fiyatları

Çorba yapımı içinde bilgi verelim. Öncelikle çorbalar genelde 4 kişiliktir. Paket içerisinde her şey hazırdır. Paketi açıktan sonra hemen kullanmanızı tavsiye ederiz. Hazır çorbayı bir tencereye döktükten sonra su ilave ediniz. ( çorbaya göre değişiklik gösterebilir ancak genelde 4 – 5 su bardağı, paketin arkasında ölçüsü yazmaktadır. ) Sonra ise ocağın altı açıkken karıştırmaya başlayabilirsiniz. Karıştırırken ısınacak ve kaynama noktasına gelecektir. Kaynadıktan sonra ocağı biraz kısık ayarlayın ve 3 dakika kadar daha çorbayı karıştırın. Bu şekilde a101’de satılan hazır çorba hazır olacaktır.

  • Knorr Çorba Firikli Ezogelin 98 Gr fiyatı: 4,95 TL.
  • Knorr Çorba Bulgurlu Analı Kızlı 92 Gr fiyatı: 4,95 TL.
  • Knorr Çorba Erişteli Tarhana 85 Gr fiyatı: 4,95 TL.
  • Yayla Çorba Bakliyatlı Mercimek 180 Gr fiyatı: 4,95 TL.
  • Ustasından Çorba Mercimek 76 Gr fiyatı: 4,95 TL.

Farklı çorba çeşitleri de sık sık gelmektedir. Şuan stokta olan ürünler bunlar. Sizlerin de merak ettiği fiyat bilgisi var ise bize sorabilir, bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.