Bim su fiyatları

Bim su fiyatları

Bim marketlerde satışı gerçekleştirilen ürünlerden bir tanesi de paketli sular olmaktadır. Bu nedenle Bim su fiyatları için indirim yapılmasını bekleyen kişiler aktüel kataloglarını takip etmektedir. Yakın zamanda gireceğimiz yeni yılla birlikte temel gıda maddelerinde fiyat değişikliği konusu merak edilmektedir. Bakliyat,makarna,un,yağ ve su fiyatlarında çok yüksek bir zam olacağı düşünülmemektedir. Ancak korona virüs nedeniyle yapılan zorunlu kısıtlamalar bilindiği gibi pek çok sektörü olumsuz etkilemektedir. Pandemi sürecinden dolayı ekonomisi zarar gören gıda sektörü, minimum maliyetle kaliteli ürünleri üretmeye çalışmaktadır.

Hazır su denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri 19 litrelik damacanalar akla gelmektedir. Genelde yaygın su bayilerinden telefon ya da internet aracılığıyla sipariş veren kişiler bu şekilde alışverişlerini tamamlamaktadır. Ancak bunun dışında pratik olması sebebiyle 1 litre,5 litre ya da küçük su şeklinde satın alım yapan kişi sayısı da bir hayli fazladır. Bundan dolayı da zincir marketler arasında su fiyatları konusunda kıyaslamalar gerçekleştirilmektedir. Bazı dönemlerde Bim mağazaları çoklu alımda indirimler uygulayabilmektedir. Örnek olarak 5 adet su alımlarında 4 adet ödeyin şeklinde kampanyalar gerçekleştirilebilmektedir. Bu durumu bilen vatandaşlar ise Bim mağazalarına gelen broşürleri takip etmektedir.

Bim’de satılan başlıca su markaları Abant,Özkaynak ve Desni olmaktadır. Bu ürünler arasında en çok satın alınanlar iste 5 lt pet formatında olan sulardır. Genelde tek yaşayan kişiler tarafından oldukça rağbet gösterildiğini belirtebiliriz. Suyu güvenilir bir yerden almak isteyen kişilerin ilk tercihlerinden birisi Bim marketler olmaktadır. Bu nedenle de bim su fiyatları için doğru bilgilere ulaşmak konusu da oldukça önemlidir. Alışveriş listelerini hazırlarken paketli suları da dahil eden takipçilerimiz için güncel verileri paylaşacağız. Bim’de 5 lt su fiyatı 2020 detaylarını da ayrıca iletiyor olacağız. Aşağıda yer alan fiyatlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır. En doğru bilgiyi mağazalardan edinebileceğinizi lütfen unutmayın.

  • Doğal Kaynak Suyu (Çeşitli Markalar) 5 Litre – 2.95 TL
  • Doğal Kaynak Suyu 1.5 Litre – 1,25 TL
  • Sırma Su – 0.5 Lt – 0.75 TL
  • Sırma Su – 10 Lt (Bim’de bulunmayabilir) – 7.45 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.